Palvelut

Tilintarkastuspalvelut

Toimimme tilintarkastajina yrityksissä usealla eri toimialalla, eri kokoisissa säätiöissä ja yhdistyksissä sekä julkisen sektorin organisaatioissa. Toimialueemme kattaa koko Suomen.

Tilintarkastuspalvelut


Koulutuspalvelut

Toimimme kouluttajina useiden eri koulutuksenjärjestäjien tilaisuuksissa. Lisäksi tarjoamme laadukkaita talouden ja hallinnon tilauskoulutuspalveluita yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioille.

Koulutuspalvelut


Veropalvelut

Neuvomme asiakkaitamme laajasti erilaisissa liiketoimintaan liittyvissä veroasioissa. Tarjoamme veroneuvontaa niin päivittäisissä verokysymyksissä kuin laajemmissa rakennejärjestelyihin, sukupolvenvaihdoksiin ja yrityskauppoihin liittyvissä toimeksiannoissa. Palvelemme veroasioissa myös julkisen sektorin organisaatioita.

Veropalvelut


Sisäisen tarkastuksen palvelut

Sisäisen tarkastuksen palvelumme kehittävät yhteisön sisäistä valvontaa ja riskienhallintaa. Palvelumme tuottavat näin lisäarvoa ja osoittavat johdolle kehityskohteita organisaation toiminnassa.

Sisäisen tarkastuksen palvelut


Arvonmääritys- ja yritysjärjestelypalvelut

Yrityksen arvon tiedostaminen on tärkeää yritystoiminnan kehittämisen kannalta. Arvonmäärityspalvelumme auttaa varmistamaan taloudellisesti järkevien päätösten tekemisen.

Arvonmääritys- ja yritysjärjestelypalvelut